Produkter  
   
Uthyrning av bilplatser centralt på Ekerö.

Bilar (eller annat gods) som står i det specialbyggda stället körs upp via ramp på en kraftig träpall som har måtten 2x5meter. Därefter lyfter vi upp pallen i stället för förvaring med våran elektriska Kalmar Truck som lyfter 8000Kg. Pallen har en uppsugningsmatta för att ta upp eventuellt dropp under förvaring.

Priset för att stå i bilstället är 1000:-/månad och plats. Minsta hyrestid är 3 månader vid första tillfället, därefter går det bra att förlänga med 1 månad i taget.

Fastigheten är en sk. högsäkerhetslokal, byggd i betong. Det finns megapixel kameror runt om huset, som spelar in dygnet runt. Hela fastigheten är inhägnad med stängsel och taggtråd. Samtliga rutor i utrymmet är laminerade med inbrottssäker skyddsfilm. Själva bilstället filmas dygnet runt med högupplöst kamera, denna film sparas i fyra månader på två olika hårddiskar. Hela lokalen är utrustad med ett specialbyggt larmsystem från Securitas (med åtgärd).

Med andra ord så kan du känna dig ganska säker på att din ögonsten står säkert hos oss.

info@jmairtech.com

   
Nordic De- / Anti-Icing
The Nordic De-/ Anti-Icing is a unique system for mainly anti-icing service. But the equipment can also be supplied as a combination system with de-icing capacity.
For more information, please contact Nordic Ground Support Equipment:
info@nordicgse.com
www.nordicgse.com
   
Nordic Graffiti Remover
Nordic Graffiti Remover 25 is designed to offer the public transport sector graffiti removal in a very cost-effective and environmentally friendly way.
For more information, please contact Nordic Ground Support Equipment:
info@nordicgse.com
www.nordicgse.com
   
Mirage-2500 www.robotech.se

Mirage-2500 är en självgående tvätt robot för tåg och bussar. Roboten är utrustad med recycling anläggning och återanvänder utsprutat vatten och tvättmedel. Med denna robot går det bra att tvätta varsomhelst där tågen står uppställda, istället för att köra tågen till en tvättplats. Maskinen har en tvätt kapacitet på 50 m2 / minut, vilket gör ca. 1 vagn i minuten.

Ladda ned film som MPG (38 892 kb)

www.nordicgse.com

 
 
   
Pro Mortar
Pro Mortar är en avskjutningsramp för fyrverkeribomber. Stället är helt vattentätt, och efter laddning kan det stå ute på skjutplatsen trots regn. Pro mortar är utrustat med krets kontroll, samt kontroll lampa för fjärrstyrning. Samtliga laddningar är jordade till det att brytaren ställs i läge avfyrning.
Stället klarar en ” mörsar krevad ” utan att välta intill liggande ställ. Samtliga delar är tillverkade i rostfritt stål och flygaluminium.
   
Vindmaskin
Denna maskin är framtagen för filminspelningar etc. Den är försedd med en propeller med 3 meters diameter. Den drivs av en 260hk. V8 motor. Allting är fast monterat på en drag trailer för enkel transport. Övriga special maskiner se www.arclight.se
 
   
Barnbåt

Vi tillverkar denna barn båt baserad på Jerry skrovet, båten kan köpas med inombordare( vatten jet ), alternativt utombordare. Utrustning enligt önskemål.

Detta exemplar är utrustad med Honda 10hk. fyrtakt ( elstart ), fast monterad rostfri tank med bränslemätare, knopmätare, länspump, voltmätare, lanternor, kapell, kontroll lampor för oljetryck samt temp varning.

Ladda ned film som MPG (60 076 kb)
   
Cabin window polisher
Denna maskin är utvecklad tillsammans med Global Aero Services Inc. I USA. Maskinen tar bort små repor ”crazing” i flygplansfönstret utan att rutan behöver monteras ur.
 
   
Remote-200 (www.stuntgruppen.se)
Remote-200 är en fjärrstyrning för automatväxlade bilar,framtagen till Svenska Stuntgruppen AB, den används till filminspelningar där man inte kan befinna sig i bilen, alternativt svåra stunt. Föraren kan övervaka körningen via ett trådlöst video system.
 
   
Vid frågor ring Thomas 08-291306 alt. 070-747 2654